Text Adjustment: 

Background Styles: 

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022
 

Η νεότητα κέρδισε τις εντυπώσεις


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ομιλητές, παραθέτοντας στοιχεία των τελευταίων επιστημονικών ερευνών στον τομέα τους σε συνδυασμό με συμβουλές και tips  για έναν τρόπο ζωής που υποστηρίζει την υγεία, ψυχική και σωματική, την ομορφιά και τη νεότητα, ανέπτυξαν

τις 5 βασικές συνιστώσες της Αντιγήρανσης και παρουσίασαν ό,τι πιο καινούριο στον τομέα αυτό, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσίαση  των επιστημόνων σε θέματα που αφορούσαν νέες θεραπείες και πρωτόκολλα που δίνουν ελπίδες σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας για να αγγίξουν το όνειρο της νεότητας.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ήταν τα workshops , στη διάρκεια των οποίων η επιστημονική ομάδα των ιατρών  κατέθεσαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και έδειξαν live εφαρμογές που οι ίδιοι έχουν χρησιμοποιήσει βελτιώνοντας  γνωστές μεθόδους αλλά και παρουσιάζοντας νέες, με θεαματικά αποτελέσματα στη βελτίωση της εμφάνισης προσώπου και σώματος, όπως για παράδειγμα τη θεραπεία  με αυτόλογα βλαστοκύτταρα , τα peelings και την ενέσιμη μεσοθεραπεία,  τη θεραπεία με συνδυασμό νημάτων και αυτόλογων τεχνικών, το lifting προσώπου και σώματος με νήματα PDO, κ.ά. 
   
 

Μαρία Καρδάση,

Πρόεδρος

Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης,

Δημήτρης Συκιανάκης, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης.

Νίκος Μανιάτης,

καθηγητής  Ανθρώπινης Γενετικής

του Πανεπιστημίου UCL του Λονδίνου.

 Σμαρούλα Παντελή,
ιατρική ψυχολόγος ψυχοδραματίστρια
και συγγραφέας
Θάνος Ασκητής,
Πρόεδρος του Ινστιτούτου
Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας,
 νευρολόγος – ψυχίατρος


Στο συνέδριο μίλησαν γνωστοί ερευνητές, επιστήμονες και ειδικοί στον τομέα τους, όπως η Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης, δερματολόγος & anti-aging doctor, κυρία Μαρία Καρδάση, o Γενικός γραμματέας της Ακαδημίας, anti-aging & aesthetic doctor, κύριος Δημήτρης Συκιανάκης, ο πλαστικός & αισθητικός χειρουργός,  κύριος Σάββας Κωνσταντόγλου, o βιολόγος- χημικός, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και βιοχημικός του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός», κύριος Κυριάκος Ξένος, o καθηγητής της Ανθρώπινης Γενετικής του Πανεπιστημίου UCL του Λονδίνου, κύριος Νίκος Μανιάτης, o Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, κύριος Κωνσταντίνος Ξένος και η Διευθύντρια του Ινστιτούτου, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, κυρία Αστερία Σταματάκη, o  Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας, νευρολόγος - ψυχίατρος, Δρ. Θάνος Ασκητής, η ιατρική ψυχολόγος ψυχοδραματίστρια και συγγραφέας, Δρ. Σμαρούλα Παντελή, η beauty editor και συγγραφέας, κυρία Άννα Μαρία Παπίρη,  η καθηγήτρια σωματικής αγωγής, κυρία Ελένη Πετρουλάκη,  η παγκόσμια πρωταθλήτρια του body building και personal trainer, κυρία Λία Αβράμη, ο δερματολόγος, αφροδισιολόγος Διευθυντής Τζάνειου Νοσοκομείου,  κύριος Ιωάννης Κατσαντώνης, η δερματολόγος Dr. Evgeniya Ranneva, ο δερματολόγος, αφροδισιολόγος, κύριος Κώστας Καλοκασίδης και ο δερματολόγος, αφροδισιολόγος, κύριος Στέφανος Γκουντέλας. 
 Ελένη Πετρουλάκη,
καθηγήτρια σωματικής αγωγής
 Σάββας Κωνσταντόγλου,
πλαστικός χειρουργός,
Χριστίνα Λαμπίρη,
τηλεοπτική παρουσιάστρια

 Μιχάλης Κεφαλογιάννης,
δημοσιογράφος
 Πέμη Ζούνη,
ηθοποιός

Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ηθοποιοί Πέμη Ζούνη, Κώστας Κρομμύδας, Λουκία Παπαδάκη,  η διευθύντρια του περιοδικού Women’ s Health, Αθηναίς Νέγκα και η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη, που μίλησαν  βιωματικά για το πώς διατηρούν τη νεότητα και την ομορφιά τους, ενώ ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, συντόνισε το στρογγυλό τραπέζι με θέμα : Οι 5 συνιστώσες της Αντιγήρανσης.

Το συνέδριο έκλεισε με την υπόσχεση της Προέδρου της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης, δερματολόγου Μαρίας Καρδάση,  για επιπλέον δουλειά, γνώση και εμπειρία για μία ζωή με υγεία, ευεξία και λάμψη.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:  «Επειδή η νεότητα μπορεί να κατακτηθεί, αρκεί να το θελήσουμε και να μάθουμε το πώς,  ας μπούμε στο όχημα του μέλλοντος για να κερδίσουμε το πρόσωπο και το σώμα που μας αξίζει».


Την εκδήλωση υποστήριξαν με την ευγενική τους χορηγία οι εταιρείες:

Abacosm, AidomPharma, Allergan, Beautin Collagen, Dermaceuticals, ISOPLUS, ΚΩΣΤΑΣ A. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΒΕ, La Roche Posay, Solgar,  Synchroline και Versionderm.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν τα περιοδικά Women s Health και Men s Health.

Copyright 2016 - Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης

Produced by Optisoft